Forest microhabitat

Mafalda Sofia Varela Paiva

En la il·lustració s’observa al cèrvol volador (Lucanus cervus), espècie de coleòpter escarabeiforme pertanyent a la família Lucanidae, en el seu hàbitat. Està considerat com l’escarabat més gran d’Europa, amb una mida que varia entre els 3 i els 9 cm en els mascles. Presenten un notable dimorfisme sexual; els mascles són molt majors i les seves mandíbules, molt més desenvolupades que en les femelles, els serveixen per lluitar, com s’observa en la il·lustració. El seu nom comú deriva de la forma de les mandíbules, que recorda les banyes d’un cèrvol. És una espècie en regressió degut a la pèrdua del seu hàbitat i la caça.

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar