Neofelis diardi, the Lady of the Mist

Irbis Manul

La pantera nebulosa de Borneu (Neofelis diardi) és un mamífer carnívor de mida mitjana, endèmic de Borneu i Sumatra, i és el major felí de Borneu. El seu pelatge presenta formes irregulars ovals negres semblants a núvols, d’aquí el seu nom comú. Posseeix un cos axaparrat, amb un pes d’entre 12 i 26 kg. Presenta potes curtes, flexible i ungles llargues. Els seus canins tenen 5 cm de longitud, més llargs que els de qualsevol felí, en proporció amb el tamany del seu cap. La seva cua, que li aporta equilibri, pot arribar a ser tan llarga com el seu cos. Els hàbits d’aquesta espècie són poc coneguts degut a les seves característiques nocturnes i de fugida. es creu que és un animal solitari.

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar