Si aquest any vols realitzar un curs intensiu d’introducció a la il·lustració científica t’oferim tres possibilitats. Per aprendre a dibuixar la fauna ibèrica reserva la teva plaça en el curs que realitzem del 26 al 30 de març en el Museu Nacional de Ciències Naturals (Madrid). Si t’apassiona el mar i vols aprendre a dibuixar peixos vine del 2 al 6 de juliol de 2018 al Museu do Mar de Galícia. I si prefereixes dibuixar la fauna de Cosmocaixa reserva la teva plaça en el curs de Barcelona.

Madrid – Ilustrando la ciencia 3.  Museo Nacional de Ciencias Naturales (MNCN-CSIC). 26 – 30 de març de 2018. Programa i formulari de preinscripció

Vigo – Ilustrando la ciencia 4. Museo do Mar de Galicia. 2 – 6 juliol 2018. Programa i formulari de preinscripció

Barcelona – Ilustrando la ciencia 5. Cosmocaixa.  3 – 7 setembre 2018. Programa i formulari de preinscripció

Illustrando la ciencia és un curs intensiu d’il·lustració científica, en el qual Miquel Baidal, coordinador d’Illustraciencia, i Clara Cerviño, biòloga i il·lustradora científica, compartiran les seves experiències i t’ajudaran a sintetitzar imatges i a usar tècniques de dibuix per realitzar les teves pròpies il·lustracions científiques. Durant el curs es proporcionaran les eines necessàries per a la creació d’il·lustracions. Cada edició del curs se centra en un tema i cada participant treballa amb una espècie, aplicant les diferents tècniques en funció de les parts de la mateixa (grafit, tinta i aquarel·la). Cada alumne disposa d’un dossier amb tota la informació del curs: explicacions teòriques, exercicis i bibliografia. A més té accés a la plataforma online Google Classroom.

Per finalitzar el curs s’organitzarà una taula rodona sobre il·lustració científica. Entre tots es crearà una publicació digital en la qual apareixeran tots els treballs.

Publicació Ilustrando la ciencia 1

Publicació Ilustrando la ciencia 2

Vols saber que opinen els nostres alumnes? Entra en aquest  enllaç pots llegir les ressenyes dels nostres cursos.

Si no estás suscrito nuestro boletín pulsa aquí para suscribirte. Tu dirección de email y cualquier otra información personal se queda con nosotros y nunca se venderá o se dará a terceras partes bajo ningún concepto. Toda la información personal es estrictamente confidencial.