[:es]Cursos ilustración científica[:ca]Cursos il·lustració científica[:]

Si aquest any vols realitzar un curs intensiu d’introducció a la il·lustració científica t’oferim el curs Il·lustrant la ciència.

Il·lustrant la ciencia és un curs intensiu d’il·lustració científica, en el qual Miquel Baidal, coordinador d’Illustraciencia, i Clara Cerviño, biòloga i il·lustradora científica, compartiran les seves experiències i t’ajudaran a sintetitzar imatges i a usar tècniques de dibuix per realitzar les teves pròpies il·lustracions científiques. Durant el curs es proporcionaran les eines necessàries per a la creació d’il·lustracions. Cada edició del curs se centra en un tema i cada participant treballa amb una espècie, aplicant les diferents tècniques en funció de les parts de la mateixa (grafit, tinta i aquarel·la). Cada alumne disposa d’un dossier amb tota la informació del curs: explicacions teòriques, exercicis i bibliografia. A més té accés al campus virtual.

Per finalitzar el curs s’organitzarà una taula rodona sobre il·lustració científica. Entre tots es crearà una publicació digital en la qual apareixeran tots els treballs.